§40.215 What information about the DER do employers have to provide to BATs and STTs?

Current as of Oct 29, 2026Last amended Oct 17, 2016Official text on eCFR ↗

As an employer, you must provide to the STTs and BATs the name and telephone number of the appropriate DER (and C/TPA, where applicable) to contact about any problems or issues that may arise during the testing process.

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §40.215 on eCFR.

Sections that cite this one

  • Appendix H to Part 40 Appendix H to Part 40—Drug and Alcohol Testing Information that C/TPAs May Transmit to Employers