§40.341 Must service agents comply with DOT drug and alcohol testing requirements?

Current as of Oct 29, 2026Last amended Oct 17, 2016Official text on eCFR ↗

(a) As a service agent, the services you provide to transportation employers must meet the requirements of this part and the DOT agency drug and alcohol testing regulations.

(b) If you do not comply, DOT may take action under the Public Interest Exclusions procedures of this part (see Subpart R of this part) or applicable provisions of other DOT agency regulations.

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §40.341 on eCFR.