§40.395 Can you settle a PIE proceeding?

Current as of Oct 29, 2026Last amended Oct 17, 2016Official text on eCFR ↗

At any time before the Director's decision, you and the initiating official can, with the Director's concurrence, settle a PIE proceeding.

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §40.395 on eCFR.