§192.909 How can an operator change its integrity management program?

Current as of Oct 29, 2026Last amended May 24, 2023Official text on eCFR ↗

(a) General. An operator must document any change to its program and the reasons for the change before implementing the change.

(b) Notification. An operator must notify OPS, in accordance with § 192.18, of any change to the program that may substantially affect the program's implementation or may significantly modify the program or schedule for carrying out the program elements. An operator must provide notification within 30 days after adopting this type of change into its program.

Source: 68 FR 69817, Dec. 15, 2003, as amended by Amdt. 192-95, 69 FR 18231, Apr. 6, 2004; Amdt. 192-125, 84 FR 52253, Oct. 1, 2019

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §192.909 on eCFR.