§40.181 What does the second laboratory do with the split specimen when it is tested to reconfirm a substituted test result?

Current as of Oct 29, 2026Last amended Jun 1, 2023Official text on eCFR ↗

As the laboratory testing a urine split specimen, you must test the split specimen using the confirmatory tests for creatinine and specific gravity, using the criteria set forth in § 40.88.

Source: 88 FR 27646, May 2, 2023

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §40.181 on eCFR.

Sections that cite this one

  • §40.187 What does the MRO do with split specimen laboratory results?