§40.183 What information do laboratories report to MROs regarding split specimen results?

Current as of Oct 29, 2026Last amended Oct 17, 2016Official text on eCFR ↗

(a) As the laboratory responsible for testing the split specimen, you must report split specimen test results by checking the “Reconfirmed” box and/or the “Failed to Reconfirm” box (Step 5(b)) on Copy 1 of the CCF, as appropriate, and by providing clarifying remarks using current HHS Mandatory Guidelines requirements.

(b) As the laboratory certifying scientist, enter your name, sign, and date the CCF.

Source: 65 FR 79526, Dec. 19, 2000, as amended at 73 FR 35972, June 25, 2008

Compiled from the Electronic Code of Federal Regulations (eCFR), an editorial compilation and not an official legal edition of the CFR. The official text is the Federal Register and the annual CFR edition. §40.183 on eCFR.